iPad Mini vélemény

2012.11.15. 12:59 craig

hero2.JPG

Itt az ideje, hogy véleményezzem az új iPad mini-t, amit pár hete mutatott be az Apple. Instant get.. LESZ! Amint megkapja a retina kijelzőt.

Már régóta vártam rá, hogy előrukkoljon az Apple a kisebb iPad-el, mert mérete miatt úgy érzem, hogy praktikusabb lenne. Nem csak utazás közben, hanem otthon is. Felvenni, letenni, tartani, adogatni – az (és most már mondhatom) évek alatt kialakult felhasználási módunkat figyelembe véve kényelmesebb lenne használni. Megnéztem a boltokban a premier napján a kistáblát és méretét tekintve nem “sokkal” kisebb a nagytesónál; pont élvezhető még rajta a böngészés, a többi tevékenységre (képnézegetés, videók, játék) pedig továbbra is kitűnően használható. Egyedül a kijelző felbontása az, ami visszatart egyelőre – bár szemre nem olyan rossz a felbontás, de az érzet ott van, hogy ez azért mégsem pixelmentes gyönyör, ami nálam most már számít :)

Ja, és ami még mellette szól, hogy olcsóbb –  na nem a konkurenciához képest, hanem – a fullzise iPad-hez képest, így egyszerűen nem kell annyit költeni rá.

Röviden tehát ennyi; amíg kijön a retinásított változat (mert biztos hogy ki fog jönni), addig marad a nagytesó.

U.i.: az iPad 4-ről se felejtkezzünk el, mert az meg egy vicc.. annyival jobb, hogy kétszer gyorsabb.. na és? Én a mostanival is tökéletesen meg vagyok elégedve, azonnali válasz van minden érintésre már most is. Ez az x-szer gyorsítás egy blődség, mert már lassan nincs hova gyorsulni,.. hagyjuk is szerintem az egészet.

A bejegyzés trackback címe:

https://szemzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr674908334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása