iOS 6 "vélemény"

2012.10.04. 15:40 craig

ioshat.JPG

Na írnék végre az iOS 6-ról is tapasztalatokat, de nem tudok, mert még nem tettem fel az iPad-re :) Ez az első oprendszer amit nem frissítettem azonnal, mert valamiért nem tűnt eléggé jónak az előzetesek, meg a netes tapasztalatok alapján. Valamint a Google Maps és YouTube app hiánya is visszatart(ott), mert ezeket sokat használom az iPad-en. Még kivárom, hogy mi lesz ezekkel, de addig is az új funkciók nélkül jól elvagyok a táblán.

Cserébe az iPod Touch-om frissítve lett az új iOS-ra és azt kell mondjam, hogy azon jól elvagyok az új rendszerrel. Mivel a Touch csak a tömegközlekedés közbeni zene-játék-videó-olvasás kombóra van kihegyezve, így ezen nem akkora érvágás a Maps és a YouTube hiánya. Utóbbiból természetesen felkerül az új változat. Az átdizájnolt AppStore-iTunes Store-Zenelejátszó bejön, a itt-ott ráncfelvarrások jól sikerültek és még az akku teljesítmény is javult, szóval összességében jó.

Tehát egyelőre ez a helyzet: kivárom a Mapgate mizériát és az iPad kompatibilis YouTube appot.

Addig is kiváncsi vagyok lesz-e tényleg iPad Mini :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szemzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr554820027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása