Tokot az iPad-nek

2012.04.12. 08:09 craig

Egy iPad-re kell a védőtok, ez nem kérdés. Az előzőt is végig abban tartottam, szép állapotban is sikerült megőrizni. Az újra is kellett egy, de nem csak egy szimpla Smart Cover megoldás, hanem valami olyan ami teljesen megóvja az iPad-et.

Végre sikerült is beszerezni a kinézett tokot, mégpedig egy Ozaki iCoat Slim-Y+ tokot. Fekete iPad-hez fekete tok dukál, úgyhogy erre esett a választás. Képek és leírás a túloldalon.

A tok fedele tudja ugyanazt a funkciót, mint az Apple Smart Cover-je, mágneseinek köszönhetően lezárja az iPad-et lecsukáskor. Hátulja pedig teljesen befedi a tablet hátulját, és még egy kis nyílás is van rajta egy stylus rögzítéséhez. Igen, még egy kis stylus is jár a tokhoz apró figyelmességként.

Amiért ott az Y a tok nevében az azért van, mert a fedlap nem csak a megszokott harmonika módra hajtogatható össze és alakíthatunk ki belőle (meglehetősen instabil) állványt a tokhoz, hanem Y mintában is hajtogatható, amivel egy sokkal stabilabb állvány alakítható ki az eszközhöz. De beszéljenek helyettem inkább a képek a galériában.

 

A galéria ide kattintva is elérhető.

A stylus jó szolgálatot tesz jegyzeteléskor, rajzoláskor, sokszor kényelmesebb mint az ujjunkat használni. Összességében tehát ez egy jó kis tokot sikerült választani, védi az iPad-et ahogy kell, benne van a mágneses lezárás funkció és többféleképp variálható állványt lehet formálni belőle az iPad-hez, ami sokszor jól jön. Kitűnő!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr514382875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása