Fényképek összehasonlítása

2012.04.09. 17:46 craig

A hétvégén összejöttünk a családdal és így volt alkalmam több iOS készülékkel is lefényképezni ugyanazt a kompozíciót, hogy kiderüljön melyik iOS készülékkel lehet a legjobb fényképet csinálni. A tesztben a következő készülékek vettek részt: az új iPad, egy iPhone 4, egy iPhone 3GS és egy iPod Touch 4G.

Egy három pohárból álló összeállítást fényképeztem le a négy készülékkel, direkt egy pici háttérfénnyel. Lássuk hogy teljesítettek az eszközök.

Az első az új iPad által készített kép: testpic_ipad3_sm.jpg

Az eretedi, felbontása 1936 x 2592, mérete 1MB.

A következő az iPhone 4-gyel készült kép:testpic_iphone4_2_sm.jpg

Az eredeti méret, felbontása 1936 x 2592, mérete 0,7MB.

Jöjjön az iPhone 3GS képe:testpic_iphone3gs_sm.jpg

Az eredeti, felbontása 1536 x 2048, mérete 1MB.

Végül a 4. generációs iPod Touch: testpic_ipodt4g_sm.jpg

Az eredeti, felbontása 720 x 960, mérete 0,2MB.

Az új iPad és a 4-es iPhone 5 megapixeles kamerával rendelkezik, bár osztoznak a 5 megapixeles szenzorban, de az új iPad már az iPhone 4S többlencsés optikáját használja, ezért látható egy kis színbeli eltérés is a kettő között, az iPad természetesebben örökíti meg a színeket, míg az iPhone 4 egy kicsit kékesebb.

A 3GS 3 megapixeles képeket csinál, itt is egy kicsit természetesebnek hatnak a színek. Végül az új iPod Touch, amelynek kb. 0,7 megapixelre képes a kamerája.

Szóval ebben az egyenrangú küzdelemben, jó fényviszonyok között is megállapítható,hogy az új iPad hozza az iPhone 4 erős szintjét, és simán lepipálja a többi régebbi iOS eszközt.

A bejegyzés trackback címe:

https://szemzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr654373561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása